" Grote behoefte om overwaarde vrij te maken vraagt om een bedrijf als SlimPensioneren.

Martijn Crajé | oprichter SlimPensioneren: "55-plussers verdienen dit".

SlimPensioneren.

SlimPensioneren is opgericht om 55-plussers te begeleiden bij een zorgeloos pensioen. Het principe van overwaarde vrijmaken is in landen om ons heen al jarenlang enorm populair bij (bijna) gepensioneerden. In Nederland ontdekken steeds meer mensen om (een deel van) de overwaarde van hun woning vrij te maken. SlimPensioneren is opgericht om Nederlandse senioren van informatie te voorzien hoe je jezelf financiele vrijheid kunt bieden. Waar de een ervoor kiest voor een financiele buffer, kiest de ander voor het realiseren van een tweede woning. Of het nou gaat om een financiele gift, het maken van een grote reis, het verduurzamen van de woning of iets realiseren waar u al jarenlang van droomt. Het kan. Het kan op eigen kracht dankzij de overwaarde van uw eigen woning. Wij vinden dat iedereen de beste hypotheek verdient! Niet iedereen hééft de beste hypotheek. Ervaring leert dat met name 55-plussers kiezen voor hun eigen bank. Dat voelt veilig en vertrouwd. Wat veel mensen niet weten is dat de eigen bank niet altijd het beste aanbod heeft. En dat zoeken we graag voor u uit. Onze hypotheekadviseurs helpen u graag om Slim te Pensioneren.

SlimPensioneren

|

Klanten beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 9.2. Iets waar we trots op zijn. SlimPensioneren is een sterk groeiend bedrijf. Steeds meer 55-plussers ontdekken de kracht van overwaarde en maken gebruik van onze dienstverlening.

Laat je inspireren en lees

Ervaringen van anderen

Hoe SlimPensioneren is ontstaan:

SlimPensioneren is opgericht om iedereen die 55 jaar of ouder is te voorzien van informatie en advies op het gebied van overwaarde opnemen en hypotheken. Op basis van de toenemende vergrijzing, de toegenomen levensverwachting en het niet meegroeien van de pensioenen met de kosten van levensonderhoud, is er veel vraag naar onze dienstverlening. SlimPensioneren is de eerste Nederlandse aanbieder die zich richt op financieel advies voor 55-plussers. Iedere dag vertellen wij nieuwe klanten over hun financiële mogelijkheden. We nemen u niet alleen mee in de veel voorkomende oplossingen om extra inkomen te realiseren, ook laten we u kennismaken met oplossingen waarvan u misschien niet wist dat ze bestonden. Samen met onze klanten brengen wij de behoeftes in kaart en op basis daarvan kijken we met elkaar wat het beste bij u past.